| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:05 21/01/03 נושא ההודעה: קליפ חדש מ-DAREDEVIL (וגם פוסטר) |
|
|
עלה לרשת קליפ רציף וארוך יחסית (2:08) מתוך הסרט DAREDEVIL.
מי שעדיין לא שמע על DAREDEVIL ו/או לא ראה את הטריילרים שלו, מוזמן לקפוץ לכאן.
בקליפ רואים קרב בין דרדויל (בן אפלאק) לבין אלקטרה (ג'ניפר גארנר). להזכירכם, דרדויל הוא עיור וניחן במעין ראיית סונאר, שמפצה על עיורונו. הקליפ מתחיל באולם האימונים של אלקטרה ומשם עובר לקרב על גגות בנינים. למרות שלא רואים את סוף הקרב (אבל רואים די הרבה), אני ממליץ לצפות בו רק אם אתם לא מתכוונים ללכת לסרט או ממש לא יכולים להתאפק - לכל השאר, עדיף לכם לשמור את הצפיה הראשונה בקרב, לסרט עצמו.
הסרט יוצא בארה"ב ב-14 לפברואר, עדיין אין תאריך ליציאה שלו בארץ.
הקליפ זמין כרגע רק ל-RealPlayer, לצפיה לחצו כאן.
נערך לאחרונה על-ידי Oren בתאריך 12:39 23/01/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:50 22/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
איפה ג'ניפר גארנר שיחקה ? היא לה היתה בחופשיות על הבר ?
אגב, אני עשיתי חרם על RealPlayer בגלל החדירה לפרטיות שלהם. הם שולחים כל מיני דברים לרשת. בדקנו את זה בחברה שלנו בעזרת firewall.
בכל מקרה, זה אחד המקרים שממש קשה לי עם החרם הזה, אבל אני אאלץ לחכות לגירסה למדיה פלייר. על עקרונות לא מוותרים ! |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 13:50 22/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
ג'ניפר גארנר שחקה (גם) ב: "פרל הרבור", "אחי, איפה האוטו?" וגם בסרט החדש "תפוס אותי אם אתה יכול". היא לא שיחקה ב"חופשיות על הבר".
בקשר ל-RealPlayer, בעבר היתה התנהגות לא נאותה (וזה מספיק כדי לא להשתמש בהם יותר), ההתנהגות ההיא הופסקה. כיום בגירסת RealOne, לא אמורים לאסוף עליך מידע, אבל... יש מידע שאתה מנדב אלא אם נכנסת להגדרות וביטלת את האופציה הזו. יכל להיות, שיש גם מעבר לזה, עוד מידע הנשלח בניגוד להצהרות שלהם, אבל האמת, אני ממש לא מודאג מזה. בכל מקרה, כיום יש הרבה פחות צורך ב-RealPlayer מאשר היה בעבר, אני פשוט אוהב להכיר ולהשתמש בכל התוכנות (ולמרות הכל, RealPlayer היא עדיין התוכנה ה-3 בחשיבותה). |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 12:38 23/01/03 נושא ההודעה: פוסטר חדש |
|
|
עלה לרשת פוסטר חדש של הסרט (כנראה שזה יהיה הפוסטר הסופי לפני יציאת הסרט):
 |