יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

פרסי איגוד התסריטאים

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 12:50 9/03/03    נושא ההודעה: פרסי איגוד התסריטאים הגב עם ציטוט

לפי ידיעה מאתר YNET,
הזוכים בפרסי איגוד התסריטאים שהוענקו אמש הם הסרטים "באולינג לקולומביין" של מייקל מור ו"השעות" שכתב דיוויד הייר על-פי הרומן זוכה פרס
הפוליצר מאת מייקל קנינגהם, זכו בפרסי איגוד התסריטאים של אמריקה בטקס שנערך אמש בלוס אנג'לס. לידיעה במלואה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2480055,00.html
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 19:14 9/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה טיפה מוזר לי לדבר על "תסריט" לסרט דוקומנטרי. אני יכולה לחשוב על "עריכה" או "בימוי" הרבה יותר בקלות, פשוט כי תסריט מניח תכנון, ואיך אפשר לתכנן את המציאות?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
shira
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 11/10/02

הודעהפורסם: 20:36 9/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לפני חודש בערך ראינו סרט תיעודי מצחיק לאללה (הוא במקור לא היה אמור להיות מצחיק אבל האנשים שם פשוט היו קרועים לגמרי!) במגמה והמורה אמר לנו שאכן יש תסריט בסרטים תיעודיים והתסריטאי לא כותב דיאלוגים מן הסתם, אבל הוא כן מנווט את הסיפור לאן שהוא רוצה בכל מיני אמצעים שונים. האמת שגם ההורים שלי הלכו ל"באולינג לקולומביין" לא מזמן והם אמרו שזה לא ממש סרט תיעודי שגרתי אלא ממש רואים שהייתה המון מחשבה מאחוריו ושממש תכננו הכל, מה גם שיש שם גם קטעים מצויירים שהוספו לסרט וכ"ו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 23:25 9/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, האמת היא שבמיוחד ב"באולינג פור קולמוביין" יש הרבה קטעים שהם לא צילום נטו, ובכל זאת... כנראה שזה מעיד על כך שאין כזה דבר ממש "תיעוד" של המציאות, אלא יותר חיפוש ומציאה של מציאות מבוקשת...
היה מעניין אותי לראות איך נראה תסריט של סרט תיעודי (מן הסתם שונה מאד משל סרט עלילה).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי