יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

האם כדי לי לראות את הצילצול האמריקאי אפילו שראיתי את היפני?

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
murder
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 29/06/03

הודעהפורסם: 12:09 29/06/03    נושא ההודעה: האם כדי לי לראות את הצילצול האמריקאי אפילו שראיתי את היפני? הגב עם ציטוט

כבר ראיתי את היפני... ואהבתי אותו מאוד... ורציתי לשאול אם שווה ללכת לראות את האמריקאי אחרי שראיתי את היפני...?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
noni_dp
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03

הודעהפורסם: 13:35 29/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא ראיתי אף אחד מהם אבל אני לא מצליח לחשוב על סיבה שלא כדאי לך. סביר להניח שהיפני יהיה יותר טוב אבל למה לא...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:34 29/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני אומר שהצלצול האמריקאי הוא סרט מושקע, יפה, מותח ומצמרר, אבל היפני טוב יותר: הרבה יותר מפחיד, הרבה יותר אלים והרבה יותר מעניין. אני ראיתי קודם את האמריקאי בקולנוע, ואז ראיתי את היפני בלווין, והגעתי למסקנה שהיפני טוב יותר. היפני אפילו מגיעה בטרילוגיה, והוא מורחב יותר: רינג, רינג 2 ורינג 0. אל תבזבז על זה כסף, חכה עד שזה יצא ב DVD עם תרגום, וקח אותו להשכרה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:35 29/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תיקח את The Ring האמריקאי ב-DVD. אני מאוד ממליץ עליו. אחד מסרטי האימה האהובים עלי ללא ספק. מאוד אהבתי אותו. וגם אם תיקח אותו ב-DVD יש שם משהו מגניב לעשות אחרי שתראה את הסרט...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי