יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-8.7.2003

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 10:04 7/08/03    נושא ההודעה: סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-8.7.2003 הגב עם ציטוט

השבוע עולים לאקרנים בארץ חמישה סרטים חדשים:

שודדי הקאריביים (Pirates of the Caribbean)

קבוצת פיראטים מסוכנת, בראשותו של פיראט אפל במיוחד המכונה קפטן ברברוסה (ג'פרי רש, זוכה פרס האוסקר על משחקו ב"ניצוצות" ב- 1996), מאיימת על שלום תושבי האיים הקריביים בשלהי המאה ה- 17.מסתבר שעל חברי הקבוצה של ברברוסה הוטלה קללה ישנה, התוקעת אותם במצב גופני של בין חיים למוות וגורמת להם להיראות כמו שלדים מהלכים ברגע ששוקעת השמש. כעת, הם מחפשים דרך לחזור למצב הרגיל; והדרך למצב זה עוברת דרך ג'ק ספרו (ג'וני דפ), פיראט סורר.

133 דקות
אתר הסרט:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates

לב חצוי (The Heart of Me)

לאחר שאביהן מת, מזמינה מדליין (וויליאמס) את אחותה דינה (בונהאם קרטר) לביתה המהודר בלונדון. בעלה של מדליין, ריקי (בטאני) , הוא ראש המשפחה ואיש בעל כושר תחכום וקסם משכנע. המאמצים למצוא לדינה חתן ראוי עולים יפה לבסוף, אבל כשהיא מודיע על אירוסיה, ריקי מבקש ממנה בחשאי לבטלם. הסיבות לבקשתו לא נאמרות משום ששניהם מודעים למשיכה העמוקה וההדדית ביניהם. רומן פרוע מתחיל בין השניים והתשוקה האסורה של ריקי ודינה הופכת להיות מעשה מרמה המציע אקסטזה וייאוש במידה שווה. לבסוף כשהאחיות מנסות להתפייס הן מגלות גם דבר או שניים על היכולת של הלב למחול ולסלוח.

96 דקות
אתר הסרט:
טרם מצאתי

פרפרים (Le Papillon)

לבית הדירות בו גר ג'וליאן (סרו), אספן פרפרים נדירים, מגיעות דיירות חדשות אם ובתה. הבת אלזה הסקרנית, נמצאת רוב היום לבדה ומוצאת עניין בחברתו של שכנה המבוגר, ובאוסף הפרפרים הנדיר שלו. ג'וליאן רואה בה מטרד אבל כאשר הוא יוצא לחפש פרפר נדיר במיוחד ונאלץ לקחת לוקח אותה איתו הכל משתנה. בין השניים נרקמת מערכת יחסים מיוחדת, חמה ופתוחה, הם לומדים לחוות יחסים של קירבה שהיו כל כך חסרים בחייהם, וכל זה על רקע אינספור פרפרים צבעוניים

85 דקות
אתר הסרט:
טרם מצאתי

צורה לאהבה (The Shape of Things)

הסרט מבוסס על מחזה ה- Off Broadway של ניל לאבוט משנת 2001 (שחקני המחזה הם גם השחקנים בסרט). אוולין היא סטודנטית לאומנות. אדם הוא שומר במוזיאון. כאשר אוולין מנסה להביע מחאה לא שגרתית כנגד אחת מיצירות האומנות במוזיאון, אדם רואה בכך הזדמנות מצוינת להתחיל איתה ולהוציא ממנה את מספר הטלפון שלה. אבל אדם הוא קצת 'חנון', ואוולין דוחפת אותו להשתנות. אדם, שלא מבין מה בדיוק מוצאת בו בחורה 'קולית' ויפה כאוולין, לא ממש מתנגד. כך, המשקפיים מוחלפות בעדשות מגע, קילוגרמים מיותרים מורדים וז'קט הקורדרוי הנצחי מוחלף בבגדים אופנתיים יותר. אבל לאוולין זה לא מספיק, היא שופטת את ערכיו של אדם, מצלמת את יחסי המין שלהם ומטפחת את ביטחונו העצמי.

96 דקות
אתר הסרט:
http://www.theshapeofthingsmovie.com

פוקימון לנצח (Pokemon 4 Ever)

הפוקימון, משחק הגיים בוי, שכבש בסערה את ילדי העולם והפך להצלחה אדירה בטלוויזיה ובקולנוע, חוזר להרפתקה קולנועית חדשה. בסרט זה הגיבורים מטיילים מסביב לעולם, אל השמים ואל מעבר לים, וכל הזמן ממשיכים לגלות דברים חדשים ומפתיעים.

80 דקות
אתר הסרט:
http://pokemon.com/Movies/movie4/
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:38 7/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פוקימון החדש יש רק בסינמה סיטי... כנראה הם יודעים שזה כבר לא ממש יצליח, אז לא כל בתי הקולנוע מראים את זה. אני בכלל לא מבין מי ילך לסרט הזה. נראה לי שאפילו הילדים הקטנים שחכו את הפוקימון ולא מתלהבים מזה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נאור
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03

הודעהפורסם: 14:05 8/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מניסיון אישי אני יודע שהילדים הקטנים בקטע של יוגי הו....
שיביאו לפה סרט של יוגי הו
אני יודע זאת מהעזרה של האחים...
בקיצור סרטים לא משהו חוץמשודדי הקאריביים שהצליח בארצות הברית אבל אני לא מבין למה!
מי אוהב סרטים על פיראטים?
לא אני!
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 15:37 8/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם אני לא ממש אוהב סרטי פיראטים אבל לזה אני הולך על בטוח, כי לפי הטריילר זה לא נראה סרט פיראטים רגיל. יש בו הרבה אקשן, פנטזיה וקצת מתח, ולא נשכח את ג'וני דפ שכבר מזמן לא ראינו בקולנוע...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי