יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

כל האמת מאחורי שודדי הקאריביים
לך לעמוד 1, 2  הבא

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:19 10/08/03    נושא ההודעה: כל האמת מאחורי שודדי הקאריביים הגב עם ציטוט

אני הלכתי אתמול בערב לסרט שודדי הקאריביים של גור ורבינסקי, והחלטתי לכתוב כאן את דעתי.
לסרט הזה היו לי צפיות (נחשו למה), אבל לא ממש גבוהות, כי אני לא ממש אוהב סרטי פירטים, אבל הלכתי לזה בכל זאת כי יש שם את השחקן הכי אהוב עלי (נחשו מי): ג'וני דפ.
טוב, לא רק שהציפיות שלי התגשמו, אני גם מאד נהניתי ואני יכול להגיד שזה הסרט הטוב ביותר שראיתי אי פעם. למה? הנה הסיבות:
נתחיל מהעלילה: באי פורט רויאל מסתובבות שמועות שישנה ספינה בשם "הפנינה השחורה" שמונהגת בידי שלדים. יום אחד לאי הזה מגיע פירט בשם ג'ק ספארו. סליחה, קפטן ג'ק ספארו. הוא איבד את ספינתו, הלא היא הפנינה השחורה, והוא רוצה להשיב אותה (הוא איבד אותה כי הקפטן ברבוסה השתלט עליה). ספארו מתהלך לו כשיכור וחושב שהוא טוב יותר מכולם, למרות שבהחלט חסרים לו בורג או שניים. או מיליון. ספארו הטיפש נופל ישר אל המשטרה, ואל בית הכלא. באותו היום הפנינה השחורה של ברבוסה תוקפת את פורט רויאל, ותושבי האי מגלים שלאור הירח הפירטים הופכים לשלדים שלא ניתן להרגם. לאחד הפירטים הרעים יש עין של עץ, והוא מקווה שכשיתעשר יקנה לעצמו עין זכוכית. הפיראטים הרעים של ברבוסה חוטפים את אליזבת סוואן, ביתו של מושל האי מסיבות לא ממש ברורות. ואז אהובה של אליזבת ויל טרנר מחלץ את ספארו מהכלא וביחד הם מנסים לחלץ את אליזבת, אבל מתברר שלכל אחד אינטרסים משלו... את ההמשך אני לא אגלה, כי בעלילה יש הרבה הפתעות ותפניות, ואפשר לומר שהיא מקורית ודי גאונית.
לגבי הליהוק: ג'וני דפ המדהים נותן כאן את הופעת חייו בתור ג'ק ספארו, ואם הוא לא יקבל על זה אוסקר בטקס של 2004 אני אתפוצץ. ג'פרי ראש מגלם את ברבוסה והוא עושה את זה על הצד החיובי (המאד חיובי), קיירה נייטלי משחקת את אליזבת, אורלנדו בלום משחק תפקיד די משמעותי (אבל תפקיד שתופס משמעות רק לקראת הסוף) אך חסר דיאלוגים מבריקים וג'ונתן פרייס משחק את המושל הרכרוכי של פורט רויאל, שמפחד אפילו מהצל של עצמו. כבר הרבה זמן, לא נראה סרט עם איכות משחק מעולה כזאת.
המפיק הוא ג'רי ברוקהיימר שהפיק הרבה להיטים, ולא מאכזב גם הפעם, והבמאי המעולה גור ורבינסקי שעשה באופן מעולה את הצלצול, עושה גם דבר טוב לשודדי הקאריביים.
הסאונד והאפקטים טובים, הם לא משהו אבל הם מספקים את הסחורה, והסרט פשוט מעולה, עמוס באקשן ופעולה, מרגש, נורא מצחיק (בגלל התפקיד הקורע מצחוק של ג'וני דפ) ועם עלילה שצופנת הרבה מאד הפתעות.
ספוילר
כמובן יש מסר בסרט: אסור לגבש דעות קדומות לפני שאתה לומד להכיר מישהו (זה ככה עם ג'ק ספארו. כולם חושבים שהוא נבל, אבל בסוף מגלים שהוא מוכן להקריב את עצמו בשביל כל החלשלושים שהשאירו אותו מאחור) והמסר השני הוא שכסף זה לא הכל בחיים (אחרי שתראו את הסרט תבינו על מה אני מדבר).
ספוילר
בקיצור שודדי הקאריביים הוא סרט קלאסי שכבר מזמן לא נראה כמוהו, וזה שווה כל שנייה.
הציון של לסרט: 5 כוכבים מתוך 5.

קישור אל הדף בו תוכלו להוריד את הטריילר:

http://movies.israel.net/forumnew/viewtopic.php?t=963
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
נאור
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03

הודעהפורסם: 19:07 10/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לפי דעתי זה סרט נחמד ביחס לסרטי פיראטים...
אבל אני בשוק איך יכולת להגיד שזה הסרט הטוב ביותר שראית!
לפי דעתי אתה סבור כך משום שגוני דפ הוא השחקן האהוב עלייך וכל סרט שלו גורם לך לצפות למשהו מעולה...!
נכון העלילה מעולה...
ובאמת גוני דפ משחק מצוין( כמו תמיד לדעתי...)
אבל זה סרט נחמד מקסימום טוב!
הציון שלי לסרט": 3 מתוך 5...(ראיתי אותו בקולנוע....)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:33 11/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

נכון, אני באמת מצפה לכל סרט של ג'וני דפ, אבל לזה לא כל כך, כי כבר אמרתי שאני לא אוהב סרטי פירטים, אבל זה היה שונה, ובאמת צריך במאי מוכשר ושחקן עוד יותר מוכשר כדי להפוך משהו למקורי בימינו. ומכיוון שגור ורבינסקי וג'וני דפ עושים כאן עבודה טובה מאד, נורא אהבתי את הסרט.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 2:10 13/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שודדי הקאריביים - סרט קליל למדי שישאיר אותך במצב רוח טוב גם אם לא תאהב את השניים הראשונים (ג'ני דפ פשוט תותח בסרט הזה לומרות שאני מצאתי את הבדיחות בסרט לא ממש קורעות)!
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 15:49 22/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

טוב, אני מניח שבזה נסיים את הדיון על שודדי הקאריביים. ציפיתי שיהיו פה קצת יותר תגובות.
אורח

הודעהפורסם: 18:19 2/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לדעתי זה סרט מהמם ממש אהבתי אותו !! כמובן למי שאוהב סרטים של פיראטים הרפתקאוני כזה! והשחקן ג'וני דפ כמבון שחקן מעולה לדעתי!!! וממש מומלץ!! ללכת לסרט הזה!!! אתם לא תצטערו!! אגודל למעלה אגודל למעלה אגודל למעלה
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 18:34 6/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני ראיתי אותו אחרי ששמעתי וקראתי עליו דברים טובים, ולהלן דעתי:
נפתח ונגיד שהוא סרט מאוד מושקע, עם צילום מרשים וכל הטקסטורה שהופכת סרט לאפוס גדול ומצליח.
יש כמה דברים שמאוד פוגעים בסרט ולא נותנים לפוטנציאל העלילתי שלו להתקדם- הסצינות חוזרות על עצמן כל הזמן, אין הפרדה כל כך בין סצינה במקום מסוים לסצינה אחרת באותו מקום (ויש הרבה כאלה בסרט).
הדמויות לא מעוצבות כראוי (דמותו של אורלנדו בלום, דמותה של קיירה נייטלי, דמותו של ג'ונתן פרייס המושל ועוד...) ומכאן נראה כי המשחק של כל אלו דלוח ולא מרשים.
לקצר את מה שאמרתי עד כה- העלילה חוזרת על עצמה ואפשר לצפות אותה ללא בעיה, דבר ההופך את הסרט ללא טוב.

הנקודה לה אתייחס עכשיו, היא מה שהופכת סרט "לא טוב" לסרט "כיף".
ג'וני דפ.
השחקן הזה פשוט מצוין, מצחיק, חינני ותמים. הדמות שלו מעוצבת כראוי (בניגוד לאחרות) וג'וני דפ יודע להחיות אותה: עם ההליכה המצחיקה, עם הבדיחות, השיכורות ועוד. ג'וני דפ מוכיח שהוא יכול לקחת סרט שלם על כתפיו. כל הסרט הרהרתי לעצמי וחשבתי "וואי, הוא אמור לקבל אוסקר על סרט שממש לא מגיע לו אוסקר".....
זהו... זה מה יש לי להגיד. ג'וני דפ אחראי לרוב הדברים הטובים שיש בסרט "שודדי הקריביים".

ציון : 6/10.

בלי ג'וני דפ, כנראה שהייתי נותן לו 3/10. אבל אין כזה דבר.. מסתכלים על סרט כמכלול של כמה דברים...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:39 7/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, גם אני חושב ששחקנים מוכשרים יכולים להחזיק סרט שלם. כמו ג'וני דפ וכריסטופר ווקן ב 90 דקות לרצח, וכמו ג'קי צ'אן בסרטיו. פשוט תחשבו מה היה קורה לסרטים שלו בלעדיו. גם ככה הם נמאסים, ואם לא היה שם ג'קי, אז הם בכלל לא היו שווים צפייה.
יש עוד הרבה כאלה סרטים, ואני יכול להביא פה איזה חמישים דוגמאות נוספות (אולי אם אחשוב אגיע ליותר), כי באמת יש הרבה כאלה סרטים.
אבל אני גם חושב שהעלילה של שודדי הקאריביים ממש לא צפויה ויש בה מספר נאה של הפתעות.
ענבר
אורח

הודעהפורסם: 20:06 11/09/03    נושא ההודעה: שודדי הקריביים הגב עם ציטוט

שודדי הקריביים זה הסרט הכי טוב בעולם!!! אגודל למעלה
ואורלנדו בלום הכי שווה בעולם!!! מאוהב
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:27 12/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אהלן ענבר. זה נחמד שאת מתלהבת מסרט שראית. אהבת הקולנוע היא בהחלט משהו שכולנו חולקים פה באתר. אבל, אני חושבת שכתבת את ההודעה שלך בצורה שאינה תורמת לקוראים האחרים.
להגיד רק "זה הסרט הכי נפלא בעולם" זה כמו לא להגיד כלום... ואם אורלנדו בלום שווה בעיניך, אני רוצה לדעת בפרטי פרטים למה (זה העיניים שלו? ההבעה? כישורי המשחק? האם אהבת אותו גם בסרטים אחרים?) בקיצור, אני מאד מבקשת ממך פעם הבאה קצת לחשוב לפני שאת שולחת הודעה, ולכתוב הודעה שיש בה יותר תוכן. אם כל אחד יכתוב הודעות כמו שלך, הפורום יהיה מקום מאד משעמם. אנחנו כאן כדי לדבר, לא כדי לזרוק לחלל האוויר סיסמאות.
אשמח לקרוא איזה עוד סרטים אהבת ולא אהבת, אבל חשוב מכך גם למה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
תימי
אורח

הודעהפורסם: 22:43 13/09/03    נושא ההודעה: סרט מדהים@! הגב עם ציטוט

אין מה לעשות, כל מה שתגידו על הסרט לא ישנה- הסרט פשוט מרתק!
ברור שיש כל מיני דברים קטנים שגורמים להרהר מה עם היו עושים את זה אחרת... אבל ככה הסרט ואני אוהבת אותו כמו שהוא!
גו'ני דאפ לוקח את האוסקר אני מקווה, כי התפקיד הזה היה תפור עליו! זה ממש גו'ני! שיכור והזוי..אהבתי את הדמות שלו..
ואורלנדו..או אורלנדו....אתה פשוט יפה! אבל מסכן, חוץ מפנים יפות יש לו כישרון, אבל בסרט הזה הוא לא ממש הראה אותו..הוא הביע את השורות שלו יותר מדי בדרמתיות...זו טעות של הבמאי...אבל בכל מקרה באמת שכולם היו נהדרים לפני ומאחורי המצלמה...וזו ממש חוויה לראות בקולנוע..חבל שאין לכולם בבית מסכים כאלה..בקיצור- ממש שווה!
אני מדרגת את זה כ20 בסולם 10... אגודל למעלה
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 10:04 14/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא כל יום יוצא סרט מבית היוצר של הוליווד שמרשה לעצמו להיות סרט הוליוודי במלוא מובן המילה ועם זאת לשבור את הקיטש ההוליוודי, לא להתייחס ברצינות רבה מדי לעצמו ובמידה מסוימת גם ללעוג לשאר הסרטים מהז'אנר שלו.

אני חושב שאחד הדברים הבולטים בסרט הוא הנקודה הזו. לאורך כל הסרט, במקום לייצר רגעים דרמטיים מלאכותיים, שוברי לב מדומים או מפחידים מפלסטיק, אנחנו מקבלים סמי-פרודיה על המצב.

למשל: ספוילר
בסצנת הסיום, כשג'ק ספארו אומר את דברי הפרידה שלו, הייתם מצפים לנאום חוצב להבות, לא? במקום זאת, כל מה שהוא אומר זה משפט אחד לבחורה ("מצטער, זה בחיים לא היה עובד בינינו..."), ואחד לבחור ("כובע יפה!"), וגם זה כי לא היה לו משהו אחר להגיד.

גם הדמות החצי מטורללת שלו כפיראט, במקום מאצ'ו מיומן ואכזרי, והצגת הרשע כדמות קומית לפעמים מסיטה את הסרט מקומדיית הרפתקאות נטו לכיוון הפרודיה, וזו הגדולה שלו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
אורח

הודעהפורסם: 17:49 14/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

האמת, אני חושבת שאת מגזימה בעניין "הסרט הטוב ביותר שראיתי".
אני חושבת שאת מתחנפת לג'וני דפ.

ג'וני הוא השחקן השני האהוב עלי (אחרי ג'ק הגדול).
כן, הוא ממש גנב את ההצגה משאר האנשים.
אבל בואי נסתכל על זה לרגע:
העלילה חזרה על עצמה לפחות 3 פעמים!
הקשר שבין שתי הדמויות של אורלנדו בלום וקירה נייטלי לא היה אמין בכלל (זה פשוט לא היה שם אגודל למטה ).
ובנוסף אורלנדו היה נוראי.
והסרט היה ארוווך מדי (כמעט שלוש שעות! למה? הסרט הזה היה יכול להיות יותר מחמוד אם הוא היה שעה וחצי).

אבל הסרט הוא בהחלט סרט קיץ חביב ומהנה.
לי האורך של הסרט לא ממש הפריע כי אני יכולה לצפות בג'וני שעות נוספות.
אבל בכלליות: ארוך יותר מדי.

שורה תחתונה:
3 מתוך 5 (יכל להיות 4).

חתול לבן שרה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:54 19/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אחרי עוד מס' תגובות גם אני אכתוב מס' דברים:
ג'פרי ראש באמת מצחיק ,כי הוא מאמין לכל מילה של ג'ק ספארו (זה כי הוא פוחד להכשל).
שמתי לב לדבר מצחיק:
ספוילר
כשג'ק ספארו עף על החבל בהתחלה (אחרי שהוא מציל את אליזבת) הוא נדפק עם הראש באיזה תורן. מעניין אם עשו את זה בכוונה... הא?
ספוילר

ואני שוב מקווה שדפ מתישהו לפחות יקבל מועמדות לאוסקר. אני מתחיל להרגיש שמזלזלים בו, וחבל.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:07 20/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם אני חושב שמתי שהוא הוא צריך לקבל אוסקר אבל לא על שודדי הקריביים.
הוא היה מועמד בינתיים רק לגלובוס הזהב (3 פעמים).
הוא היה צריך לקבל אוסקר על המספריים של אדוארד לפי דעתי.

אגב ראיתי שב-2004 הולך לצאת לו סרט שבו הוא משחק את היוצר של פיטר פן,וגם הוא ישחק בסרט שיביים בניסיו דל-טורו (כנראה שהם התיידדו ב-פחד ותיעוב בלאס וגאס). אז אולי עליהם הוא יקבל איזה מועמדות הא?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 19:23 27/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני גם חושב שמגיע לו אוסקר על סליפי הולו ועל פחד ותיעוב בלאס וגאס, כי שם הוא שיחק ממש מעולה, והבעות הפנים שלו היו ממש מעניינות (הבעות מפוחדות בסליפי הולו והבעות בלתי מוסברות בפחד ותיעוב בלאס וגאס). וכמובן מגיע לו אוסקר גם על המספריים של אדוארד, שממש אין צורך לפרט את ההופעה המרגשת שלו שם.
מעניין אם מישהו ראה את הסרט private resort, זה עם ג'וני דפ וזה סרט ישן. זוהי קומדיית נעורים די מצחיקה, אז מישהו ראה אותה אולי?
ואולי תוכלו לענות לי איפה אפשר להשיג את הסרט Cry baby עם תרגום לעברית. משחקים שם ג'וני דפ, איגי פופ וריקי לייק.
יובל
אורח

הודעהפורסם: 11:57 28/09/03    נושא ההודעה: סרט מדהים הגב עם ציטוט

האמת היא שהלכתי לסרט רק בגלל שאהובי (לא ג'וני דפ!), אורלנדו בלום כמובן.
אז הלכתי בלי ציפיות בכלל וחשבתי שאם הסרט לא יהיה טוב, לפחות אני אוכל לצפות
באורלנדו אהובי. התברר שהלכתי לסרט כמעט הכי טוב שראיתי בחיי!( חוץ משר הטבעות). כולם שם היו נהדרים הסצנות מרהיבות והמשחק : כזה טוב שבחיים לא ראיתי!. אני ממליצה בחום ללכת לסרט. ולכל מי שיש טענות כלפי הסרט שילך למדינות אחרות ויראה שגם שם הסרט הוא שובר קופות!!!
ריי ליוטה
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 12/10/03

הודעהפורסם: 23:42 12/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חבוב,שודדי הקאריבים לדעתי הוא מועמד בטוח לפטל הזהב. אז מאיפה אתה מביא את היציאה הזאת-"הסרט הכי טוב שראיתי בחיים". זה משפט שהייתי מצפה לשמוע מילד בכיתה ד'. ואל תבואו ותגידו לי כל האחד והדעה שלו. זה פשוט חרא של סרט.
חוץ מזה. הסרט הכי טוב בכל הזמנים הוא החברה הטובים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
אורח

הודעהפורסם: 21:40 13/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני חושבת שהסרט היה ממש פצצה ומאוד משעשע אבל בעיקר בגלל ג'וני דפ כי אומנם שאר השחקנים בסרט טובים אך בסרט הזה לא ממש הפגינו את יכולתם המקצועית ובשורות הללו אני בעצם מתייחסת לאורלנדו בלום שבסרט הזה לעומת "שר הטבעות" הוא פשוט היה יבש בוכה וחבל..כי הוא באמת שחקן טוב, בסרט הזה ג'וני דפ פשוט שיחק תתפקיד הראשי למרות שלפי הסיום והעלילה התפקיד הראשי היה אמור להיות של אורלנדו אגודל למטה
ובקיצור ג'וני דפ הוא באמת שחקן טוב לאללה ואם לא הוא הסרט בכלל לא היה קומדיה, כי למרות ששאר השחקנים ניסו להצחיק הם בכלל לא היו מצחיקים..(הפיראט שהייתה לו עין אחת מעץ..והניסיונות העלובים שניסה הבאמי להלביש על אורלנדו כדי שיהיה מצחיק, אבל זה לא!!!! כועס )

שני חתול ג'ינג'י [/b][/u]
?
אורח

הודעהפורסם: 20:23 5/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

סרט מדהים!!!!!!!!
ג'וני דפ היה אחלה! מצחיק...
אורלנדו בלום היה המדהים , היתי בסרט הזה 3 פעמים בקולנוע.
ו... זהו!!! (5/5)

אגודל למעלה אגודל למעלה אגודל למעלה
עפרי
אורח

הודעהפורסם: 17:32 25/02/04    נושא ההודעה: שודדי הקריביים+ שר הטבעות הגב עם ציטוט

לדעתי הסרט שודדי הקריביים הוא סרט ==מ=ה=מ=ם=!=!=!==
ממש מומלץ... המשחק של גו'ני דפ ואורלנדו בלום -ההורסים!!!- מעולה...
הסרט משלב בו הומור צוחק בקול רם..... רומנטיקה... פעולה ..... ועוד...
בקשר לשר הטבעות..!!
מי שלא ראה את הסרט הכי טוב שיש בכל הזמנים...אז חבל"ז.. לכו מהר מהר לראות את הסרט השלישי... הראשון היה בכבלים לא מזמן... מקווה שכולם ראו..!!
אני ממש אוהבת מהשחקנים שמשתתפים בסרט -שר-הטבעות-:
מאוהב אורלנדו בלום, שון אוסטין, אלייז'ה ווד, ויגו מורטנסן ודומיניק... (אני לא זוכרת את שם המשפחה..) אבל הוא ממש חמוד...... שלא נשכח את גו'ני דפ.. ( למרות שהוא לא משתתף בסרט הזה..!)
קריצה
אז רק תלכו ל-2 הסרטים המקסימים... מהממים... מעולים... וכל מה שלא רציתם ... ממש מהר... למרות ששודדי הקריביים כבר לא בקולנוע... תשכירו בדיוידי..
==ת=ה=נ=ו==..... ==ת=ה=נ=ו==..... ==ת=ה=נ=ו==..... ==ת=ה=נ=ו==!
אגודל למעלה אגודל למעלה אגודל למעלה
חיוך גדול מוציא לשון גילגול עיניים מאוהב
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 19:10 25/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

OMG... LOL

עודד
שיר אומרת......
אורח

הודעהפורסם: 9:47 21/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה באמת הסרט הטוב ביותר שראיתי אי פעם ואני לא מגזימה..........
ואני חולה על השחקן ג'וני דפ זה שחקן שיודע לשחק שחקן על רמה
מקווה שיצא המשך לסרט אני הראשונה שילך לראות אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגודל למעלה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 13:39 21/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואם כבר עלה הנושא של סרט המשך, הנה משהו:

מאמר על סרטי ההמשך של שודדי הקריביים באנגלית מהאתר www.actionadventure.about.com:

http://actionadventure.about.com/od/news/a/aa062604b.htm

מפתיע שהם רוצים להחזיר את ג'פרי ראש לא?

לפי ימד"ב ג'וני דפ ואורלנדו בלום הולכים להיות בסרט ההמשך, אך קירה נייטלי דווקא לא סגורה בנושא:

http://www.imdb.com/title/tt0383574/
תום
אורח

הודעהפורסם: 22:26 14/03/05    נושא ההודעה: ג'וני דפ פשוט מושלם בכל סרט שלו הגב עם ציטוט

זה השחקן הכי טוב שיש, אין עליו...ראיתי את רוב הסרטים שלו והוא פשוט מדהים...

שודדי הקריביים זה בין הסרטים הטובים שראיתי! אגודל למעלה

מי שלא חושב כך כנראה שלא מבין או שלא ראה הרבה סרטים בחיים שלו.

johnny i love you
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
לך לעמוד 1, 2  הבא
עמוד 1 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי