יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מל גיבסון - השחקן הפופולרי בארה"ב

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 11:54 20/12/03    נושא ההודעה: מל גיבסון - השחקן הפופולרי בארה"ב הגב עם ציטוט

מל גיבסון הוא השחקן האהוב ביותר על הציבור האמריקני. זאת על פי סקר שנתי שמבצע מכון "האריס" האמריקני המדרג את עשרת השחקנים הפופולריים ביותר בארה"ב. גיבסון הצליח להתברג בחמישייה הפותחת בחמש שנים האחרונות וזו הפעם הראשונה שהוא זוכה במקום הראשון.
חמשת הפופולריים הם:

מל גיבסון
ג'וליה רוברטס
שון קונרי
טום הנקס
האריסון פורד ותום קרוז

הידיעה במלואה באתר Ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2843221,00.html
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 18:32 20/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מזל טוב! למרות שנראה לי שבישראל הוא קצת יורד ברשימה...

ולא ציפיתי לראות את שון קונרי עדיין ברשימה כזאת.הייתי בטוח בראד פיט דווקה יהיה במקומו...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

בפורום מ: 17/07/02

הודעהפורסם: 15:15 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מעניין שהשנה לא היה לו אף סרט. בקושי תפקיד קטן ב'הבלש המזמר'.
בעצם, גם את האחרים ברשימה בקושי ראינו השנה.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 18:06 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מל גיבסון היה עסוק בבימוי של The Passion שצפוי לצאת ב-25 בפברואר...
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

הודעהפורסם: 18:19 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה שם לב מה אמרת?
אני טענתי שמל גיבסון לא השתתף בסרטים השנה (פרט לתפקיד הקטן ב'בלש המזמר'). אתה טענת כנגדי שהוא ביים את הסרט על ישו (אגב, כבר לא קוראים לו 'The Passion' כי יש עוד סרט כזה. גיבסון שינה את השם למשהו ארוך יותר, 'מסע הייסורים של הצלוב' או משהו כזה), שבכלל ייצא ב-2004. כלומר, בשנת 2003, אליה מתייחס הסקר, לא רק שהוא לא הוציא סרטים, הוא גם לא היה פעיל כשחקן, ולכן הזכיה שלו כ"שחקן הפופולרי" למעשה לא אומרת כלום.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 18:31 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה שהוא נבחר כפופולארי לא אומר שהוא צריך לשחק השנה בסרטים... הוא פשוט נשאר עדיין מאוד פופולארי בקרב הקהל בארה"ב.

השם המלא אגב של הסרט הוא-The passion of christ.
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 18:41 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לי נראה שהסקר הזה היה מופנה רק לאנשים מבוגרים .
כי הרשימה מלאה בהרבה אנשים שלא שמעו עליהם הרבה זמן , לדוגמא: גוליה רוברטס , מל גיבסון ,האריסון פורד וכו..
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

הודעהפורסם: 18:53 22/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

וויליאם - כדי ששחקן יישאר בתודעה הציבורית וייחשב פופולרי, הוא כן צריך לשחק כל הזמן בסרטים, או לפחות להשאר בכותרות. המקסימום שגיבסון קיבל זה כותרות שליליות (כל שני וחמישי מישהו טען שהסרט שלו אנטישמי, שאבא שלו אנטישמי, שהוא בעצמו אנטישמי), מה שלא אמור להפוך אותו לפופולרי במיוחד. עכשיו תוסיף לזה את העובדה שעד עכשיו הוא מעולם לא היה במקום הראשון, כך שיוצא שדווקא בשנה בה הוא לא היה פעיל וספג ביקורות שליליות על דברים שעשה, הוא מוזכר בתור הכי פופולרי. לא יודעת מה איתך, לי זה נשמע ביזארי במידת מה.

ג'וליה רוברטס דווקא היתה המון בכותרות השנה בגלל 'חיוך של מונה ליסה' (זה לא סרט ג'וליה רוברטס אופייני, ובעיקר בגלל זה כל פיפס שהיא אמרה קיבל כותרות), ובכל מקרה, כשעורכים סקרי פופולריות, הם נערכים בקרב כלל האוכלוסיה כדי למנוע הטיה (אחרת היה מצוין במפורש שהסקר נערך בקרב קבוצת גיל מסוימת, כדי שאנשים ידעו מראש שהתוצאות לא מייצגות את כולם). אם כבר, מי שערך את הסקר היה אמור (תיאורטית) להעדיף לערוך אותו בקרב צעירים (הולכים יותר לקולנוע, וכו').
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 18:21 23/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני חשוב ההפך:

שדיברו עליו הרבה השנה ועל הסרט שלו כמובן אז יכול להיות שהרבה באו להגן עליו ולהגיד שעדיין אוהבים אותו למרות כל הדיבורים על אנטישמיות וכאלה...
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

הודעהפורסם: 18:28 23/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אם זה באמת היה ככה, צריך לפסול את תוצאות הסקר. כששואלים על *השחקן* הפופולרי, לאנשים אסור להצביע עבורו על סמך עבודתו כבמאי.
<אנחה> אין סיכוי שהאמריקאים יקלטו משהו מורכב כזה, הא?
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 23:32 23/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני חושב שמל גיבסון ניסה לשפר את יחסי הציבור שלו בעזרת הסקר ובכך להביא לעצמו כותרות טובות למרות שהרבה זמן לא שומעים עליו.
אין שום סיכוי שהוא השחקן הכי פופולרי בעולם!!

הסרט "חיוך של מונה ליזה " שבה משחקת השחקנית גו'ליה רוברטס הגיע רק לפני כמה ימים אז אי אפשר להגיד שהיא נמצאת בכותרות.
יש גם לזכור שהיא לא הכוכבת היחידה בסרט ויש הרבה שחקניות צעירות שיכולות לגנוב לה את ההצגה כמו: קרסטין דאנסט המדהימה ומגי גיליגהל המוכשרת.
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

הודעהפורסם: 0:15 24/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

<sigh>
אם תשים לב, אמרתי שהיא היתה בכותרות בגלל כל פיפס שהיא אמרה. זה רומז לזה שלפני יציאת הסרט למסכים, נניח בזמן הצילומים, היא אמרה מה שאמרה, ועיתונים עטו על משנתה ההו-כה-מעניינת. קוראים לזה "יצירת באזז לסרט", וצריך את זה כדי שאנשים יוכלו לשמוע על הסרט לפני שהוא יוצא. כלומר, נניח יצא השבוע סרט שלא שמעת עליו. מה תעדיף - להסתכן וללכת לאותו סרט, כשאין לך אפילו מושג על מה הוא, או מה הסיכוי שהוא קולע לטעמך בסרטים, או שאולי תעדיף ללכת לסרט שכבר שמעת עליו לפני כן בעיתונים, ושאתה יודע מראש מה יהיה בו, כי בין השאר, תוך כדי הבלה-בלה ששופך השחקן, מסיימים כל ראיון כזה ב"הסרט מספר על ...".

לגבי השחקניות הצעירות - מצטערת, אתה טועה. עד כמה שכל אחת מהן מצוינת (מגי גילנהאל! מגי גילנהאל!), הן עדיין לא מקובעות מספיק בתודעת הקהל. אז את קירסטן דאנסט זוכרים בעיקר בגלל 'ספיידרמן', אבל המקרה האישי שלך לא מייצג את דעת הקהל כולה, או את דעת ראשי האולפנים, ומבחינתם (האולפנים, הקהל, ווטאבר) היא עדיין לא נחשבת כוכבת. מה גם שיחסית לג'וליה רוברטס, לא הרבה מכירים אותה (או כל אחת מהכוכבות הצעירות האחרות). ג'וליה רוברטס מזמן עברה את השלב של "סטאר". היא כבר כמעט מוסד.
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 13:42 24/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שטויות , אני ועוד רבים אחרים לא שמעו על הסרט הזה עד לא מזמן, לא היה משהו יוצא דופן ביחסי הציבור של הסרט הזה.

לדעתי קרסטין דאנסט כן נחשבת לכוכבת גדולה בארצות הברית , היא הפכה לכוכבת כבר בגיל צעיר מאוד שהייתה מועמדת מועמדת לפרס גלובוס הזהב על משחק ב"ראיון של ערפד". גם לא כדאי לשכוח את משחקה המרשים בסרט "חמש ילדות יפות".
הבעיה האולי יחידה של דאנסט זה שהיא בוחרת להשתתף בהרבה סרטי נעורים שחלקם די טיפשים.
לונג ג'ון
נערת בד שחור ואסלה
נערת בד שחור ואסלה

הודעהפורסם: 14:44 24/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כבר אמרתי לפני כן - אל תשליך מהמקרה הפרטי שלך על כלל האוכלוסיה. בוא נתחיל מזה שאתה ישראלי וקורא (אני מנחשת) אתרים ישראליים. כך שהמידע שאתה מקבל הוא זה שאחרים סיננו בשבילך. לעומת זאת, אני קוראת כל יום את כל אתרי החדשות בתחום הבידור (מה לעשות, זו העבודה שלי) ויוצא לי לעבור על רוב הזבל שהם מפרסמים (ו... הפתעה! אני מסננת אותו בשביל אחרים). אני יודעת בוודאות שבמהלך השנה האחרונה היו ה-מ-ו-ן ידיעות שקשורות בג'וליה רוברטס - אתרי חדשות מפרסמים כל פיפס הכי קטן שהיא פולטת מהפה ומורחים את זה לידיעה חדשותית שלמה. ככה התעשיה עובדת.
לרגע לא אמרתי שהיה משהו יוצא דופן ביחסי הציבור של הסרט הזה (נניח, משהו מיוחד כמו משחק "חפש את הרוצח" שעשו לקראת 'A.I' או כמה סרטים אחרים), אבל זה סרט שהיה לו באזז די גבוה, ומעבר לזה - עד סוף השבוע האחרון הוא הוזכר כל הזמן בהקשר של גלובוס הזהב, אוסקרים ושאר פרסים אחרים, מה שנתן לו פוש נוסף והכניס אותו (הרבה לפני שהוא יצא) יפה מאוד לתודעה הציבורית. זה שאחר כך הוא אכזב בקופות כי הוא נוטף הרבה יותר מדי קיטש (כך, לטענת המבקרים) - זה כבר משהו אחר שקשור לאיכותו של הסרט. לא ליחסי הציבור שלו.

קירסטן דאנסט לא כוכבת בשום צורה. אז היא היתה מועמדת פעם לגלובוס הזהב. ביג דיל. זה היה כשהיא היתה ילדה קטנה, ולא הרבה זוכרים אותה מאותה תקופה. בטח שזה לא משליך על מעמדה כרגע (היי, מריסה טומיי קיבלה את אוסקר השחקנית הטובה על 'בן דודי ויני'. האם זה עזר לה להכנס לתודעה? ממש לא. האם היא כוכבת שמאפילה על כוכבות אחרות נטולות אוסקר? הרשה לי לגחך כתגובה).
על 'חמש ילדות יפות' אני בכלל לא מדברת. זה סרט שהיה לו פרופיל נמוך ולא הרוויח כמעט כלום בקופות. בארץ עשו ממנו הו-הא גדול יותר, אבל מה שקורה פה לא רלוונטי בשום צורה למה שקורה בארה"ב.
קירסטן דאנסט ממוצבת כרגע בארה"ב כבעלת פוטנציאל להיות כוכבת. לא מעבר לזה. השכר שהיא מקבלת גבוה רק טיפה יותר משכר של שחקניות מתחילות (זה המדד העיקרי לכוכבות ופופולריות של שחקן), ובכל מקרה, הוא לא מתקרב בשום אופן לליגה של "הגדולות", ואפילו לא לליגה של "הבינוניות".
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי