יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מישהו ראה את הסרט דוגוויל??

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03

הודעהפורסם: 19:52 11/12/03    נושא ההודעה: מישהו ראה את הסרט דוגוויל?? הגב עם ציטוט

כדאי ללכת אליו?? אני ממש רוצה לראות אותו ומתלבט כי אני די קצר בכסף ואני לא רוצה לבזבז אותו...מישהו??
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 20:13 11/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יעל צפתה בסרט ואני מקווה שבשבוע הבא תעלה עליו ביקורת באתר. אולי בינתיים היא "תזרוק" מילה או שתיים, כדי שתדע לאן נושבת הרוח. בנוסף, נדמה לי שגם נור צפתה בסרט והגדירה אותו כדי קשה (אם אני זוכר נכון).

אגב, למה אתה משתמש בשני סימני שאלה? אחד מספיק בהחלט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 2:46 12/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

קשה "כדאי לראות"? או קשה "לא משהו"?
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 20:23 12/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אהלן ביטון,
שלא לפרוטוקול (עד לפרסום הביקורת) אומר שדעתי היה בסך הכל חיובית. זה סרט מעניין אבל יש בו הרבה דיבורים ויכול להיות שהוא קצת מתארך. אני עדיין לא מספיק מכירה אותך ואת הטעם שלך בקולנוע ככה שקשה לי לומר לך משהו נחרץ.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:58 12/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה...נראה לי שאני יחכה לביקורת מצדך כי אני מסכים עם רוב הביקורות שלך.
ערן
אורח

הודעהפורסם: 15:50 9/01/04    נושא ההודעה: דוגוויל זה אנחנו הגב עם ציטוט

היי.

דעה אישית על דוגוויל : זהו משל על יחסי האלוהים עם בני האדם, טבעם והדרך לשלוט בהם.
ספוילר
גרייס היא אחד המלאכים שירדה לעולמנו לאחר ויכוח עם אלוהים. היא טענה בפניו שיש להפסיק את הדרך האכזרית של שכר ועונש שהוא נוהג בהם ויש למתן את ההתנהגות אליהם. היא יורדת לקרקע לאחר הריב ומנסה להוכיח את טענתה. היא מגלה לדאבונה שבני האדם חייבים שיתנהגו אליהם בדרך השכר והעונש בשל טבעם. כשהגיעה גרייס ונתנה את טוב ליבה ואת מיטב זמנה החלו בני האדם לכרסם בה, ומשלא גילתה התנגדות נחרצת, אלא נתנה עוד טוב נועם ורוך מעצמה כך החמירו בני האדם את יחסם אליה, ניצלוה והתעמרו בה. זהו טבע האדם. אלוהים שמגולם ע"י ה"בוס" הגדול מביא מכות אכזריות על בני האדם לאחר שחטאו ושהוא חוזר לקרקע ומוצא את גרייס, הוא כבר לא הגנגסטר הנורא שכולנו תיארנו בתחילת הסרט. אלא שליט עתיר ניסיון. סצנת הסיום של חורבן דוגוויל היא העתק של המבול, חורבן סדום ועמורה או כל מכה אחרת שתרצו, גם בת ימינו , בתגובה לחטאי בני האדם.

ולא! אני לא דתי. פשוט חילוני ממוצע שיצא מהסרט בערב שבת בלי שאלות בכלל.
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 19:22 9/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ניתוח בהחלט מעניין... תודה! אבל חשוב לי לומר שלא נראה לי שהוא הניתוח היחיד "הנכון".
אני חושבת שזה אחד מהסרטים שמאפשרים הרבה פרשנויות - מהרמה של תובנות לגבי אופי האדם, ועד לתובנות לגבי החברה האמריקאית ויחסי הכוחות בין ארה"ב לבין אירופה.
(שמעתי שפרשנות אחת טוענת שהסרט מציג את היחס של ארה"ב למדינות אחרות, ומדיניות הניצול שהיא נוקטת בה).

מה שמסקרן אותי זה לדעת מה חשב פון טרייר. אולי אחפש קצת מידע ברשת.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי