יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ארבעת המופלאים ועוד דחיות...

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:33 10/07/03    נושא ההודעה: ארבעת המופלאים ועוד דחיות... הגב עם ציטוט

הנה כמה חדשות מענינות:
ארבעת המופלאים יהפוך לסרט בדצמבר 2004. אני כבר לא יכול לחכות, אבל אני אהיה חייב. ארבעת המופלאים מבוסס על קומיקס מעולה ומספר על 4 אנשים שהפכו למין מוטציות וכעת הם נלחמים ברשע, ובעיקר בדוקטור דום. גם את ספיידרמן 2 נראה, אבל קודם.
לגבי הדחיות: הארי פוטר והאסיר מאזקבן יצא בארה"ב רק ביוני 2004 בוכה כועס .
אל מריאצ'י 3: היו זמנים במקסיקו יצא רק באוקטובר ולא בספטמבר כפי שהובטח קודם בוכה כועס .
השודדים הקריביים: קללת הפנינה השחורה יצא בשביעי לאוגוסט בוכה כועס , ולא ב24 לחודש הזה כפי שהובטח.
מעולה! קודם מפיחים בנו תקוות ואז מאכזבים!
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 18:44 10/07/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני רואה שאולפני האחים וורנר רוצים להפוך את הארי פוטר לסרט קיץ!
זה רעיון טוב........ללללללללאאאאאאאאאאא.
אם אני הייתי הם הייתי משאיר את הסרט בתקופה הרגילה שלו (נובמבר או ינואר) כי אז אין הרבה מתחרים והכסף הגדול זורם! בקיץ לעומת זאת יש מלא סרטים שווים ולהארי פוטר (הידוע באיכות הגבוהה שלו!!! מוציא לשון ) אין הרבה סיכוי להרוויח כל כך הרבה כמו שהרוויחו השנים הראשונים.
הוא יהיה להיט מן הסתם אבל הרבה פחות מצליח.
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 4:45 11/07/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יבגני, מי בדיוק הבטיח לך את כל הדברים האלה? לחלק מהסרטים האלה לא היה שום מעוד ברור (וגם עכשיו זה עדיין לא סופי), כך שאני לא מבין על מה אתה מתלונן.

בכול מקרה, זו הזדמנות לספר, למי שעדיין לא ראה, על היוזמה הברוכה של ידידינו מ"עין הדג". רד פיש ולונג ג'ון העלו רשימת מועדי הפצה לסרטים בקולנועי ארצנו. בנוסף, ניתן למצוא ברשימה גם תאריכי הפצה של סרטים מרכזיים בחו"ל (בעיקר ארה"ב), של כותרי וידאו/DVD וגם של טקסים מרכזיים. את התאריכים הם מרכזים מהודעות של המפיצים וממידע שמפורסם בכלי התקשורת השונים וברשת. כמובן, שגם כאן התאריכים הם בערבון מוגבל ולכן שמה של הרשימה הוא: [לא סופי.] מה, מתי, אולי
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 15:51 11/07/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לפי הרשימה מעין הדג רואים שגם טרויה מגיע בקרוב...
והנה שאלה שלא ממש קשורה אבל אני אשאל:
תגיד אורן, למה בדיוק נמחקות לי הרבה הודעות? הן ממש נמחקות! למשל- אתמול היה לי מספר 294, וזה ירד ל292. חשבתי- טוב לא נורא מה המספר העיקר יש את ההודעה, אבל אז גיליתי שההודעות נמחקו, כולן! וזאת כבר לא פעם ראשונה, אז אולי תוכל להסביר לי בבקשה מה הגורמים לכך?
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי